- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά για τις μαθητικές παρελάσεις
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, έχει προαναγγείλει η αστυνομία για την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στους Δήμους Αθήνας και Πειραιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία σε Αθήνα και Πειραιά θα διακοπεί νωρίτερα στις εξής οδούς και λεωφόρους:
Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Από τις 06:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Σε εξέλιξη η έρευνα για το ατύχημα
Οι ουρές αρνητών στην Κοζάνη, η παραπληροφόρηση και τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Επιταχύνονται οι διαδικασίες καταγραφής ζημιών από την Περιφέρεια Κρήτης και τους γεωτεχνικούς
Περισυλλογή από πλοίο υπό βρετανική σημαία και μεταφορά στο λιμάνι της Καλαμάτας
Η καταγγελία στην Αστυνομία και το μακάβριο εύρημα στο υπόγειο
Τα στοιχεία σοκ για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.