- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
10 εικόνες από το επίσημο δείπνο στον Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Η Μπέτυ Μπαζιάνα στα λευκά, η Έφη Αχτσιόγλου στα μαύρα
Χαμόγελα και χαλαρές συζητήσεις με ευχάριστη διάθεση κυριάρχησαν στο προεδρικό μέγαρο πριν από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.
Η κ.Μπαζιάνα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, έκανε την ασφαλή επιλογή του λευκού φορέματος σε αντίθεση με την Έφη Αχτσιόγλου που προτίμησε το μαύρο.
Από τους πρώτους, την πόρτα του Μεγάρου πέρασε η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Μάλλον ο καβγάς με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη απέδωσε και ο υφυπουργός ήταν στην ώρα του.
Κομψή και σε καλή διάθεση και η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα αντάλλαξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, που βρίσκεται στο δείπνο με τη σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου.
Με μαύρο έξωμο φόρεμα και διακριτικά κοσμήματα πέρασε την πύλη του προεδρικού μεγάρου η πρέσβειρα της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.