- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φθιώτιδα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Μία νεκρή, δύο τραυματίες (εικόνα)
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ
Τροχαίο με τρένο στη Φθιώτιδα σημειώθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.
Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ενώ δύο από τους 4 επιβάτες τραυματίστηκαν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.
Πηγή: lamiareport
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.