- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το τελευταίο αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο - Τι είπε ο πατέρας του
Στο χωριό Κίρρα Φωκίδας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του αποχαιρέτισαν τον 33χρονο
Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε την κοινή γνώμη.
Η οικογένεια του Ζακ είχε ζητήσει να μην παρευρεθούν τα ΜΜΕ και να σεβαστούν την οδύνη τους.
Νωρίτερα, ο πατέρας του Ζακ, Ευθύμιος Κωστόπουλος, τόνισε ότι πρόκειται για δολοφονία και η οικογένεια δε θα το αφήσει έτσι.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του Ζακ είπε ότι έμαθαν την τραγική είδηση του θανάτου του στην Αμερική, όπου μένουν τα τελευταία πέντε χρόνια. Πριν από έναν μήνα άλλωστε πέρασαν όλοι μαζί τις διακοπές τους στον τόπο καταγωγής τους, όπου και έγινε η κηδεία.
«Πρόκειται για δολοφονία και δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό», επεσήμανε ο πατέρας του.
Τόνισε ακόμη ότι ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ότι βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι του και ότι η οικογένειά του ήταν πάντα διατεθειμένη να τον βοηθήσει και δεν υπήρχε λόγος να αποφασίσει ληστεία.
Όσο για το τι έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο της Κάνιγγος, ο πατέρας του 33χρονου είπε:
«Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».
Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ίδιος είναι γιατί συνέχισαν να τον χτυπούν όταν ήταν ακινητοποιημένος. «Δεν ήταν και τόσο δυνατό παιδί, θα μπορούσαν να τον κρατήσουν δύο, δεν απειλήθηκε η ζωή κανενός, γιατί τον χτύπησαν και τον δολοφόνησαν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.