- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φθινοπωρινός αναμένεται ο καιρός τις ερχόμενες μέρες, με κατά τόπους μπουρίνια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρες καταιγίδες προβλέπεται να σημειωθούν σε Σποράδες και Εύβοια τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα ανατολικά ηπειρωτικά.
Κυριακή 16-09-2018
Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Δευτέρα 17-09-2018
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στις Σποράδες και την Εύβοια μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
Τρίτη 18-09-2018
Καιρός: στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών
Ο σπουδαίος θεατράνθρωπος πέθανε σε ηλικία 98 ετών
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σε ηλικία 98 ετών
Σε ποιους τομείς ζητούνται εργαζόμενοι
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.