- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν σε δημοτικό σχολείο στους Αγ. Αναργύρους του Βόλου, όταν σύμφωνα με καταγγελία γονιού κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ μαθητών κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και να επέδειξε στους άλλους αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μικρό στιλέτο ή μικρό μαχαίρι.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του e-thessalia.gr, το επεισόδιο προκάλεσε έντονη ανησυχία και κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίο διενέργησαν χθες έρευνα για τον εντοπισμό των πρωταγωνιστών. Ωστόσο, η έρευνα απέβη άκαρπη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το επεισόδιο φέρεται να έγινε στην περιοχή του γηπέδου του Μαγνησιακού προχθές ή την Κυριακή και κατά το οποίο φέρονται να συνεπλάκησαν μαθητές Δημοτικού Σχολείου της περιοχής και Γυμνασίου, επίσης της ίδιας περιοχής. Μεταξύ των εμπλεκομένων στο επεισόδιο φέρονται και αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, που μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, χρησιμοποίησαν τις μπλούζες τους, για να κρύψουν τα κεφάλια τους, όταν συνεπλάκησαν με τους συνομηλίκους τους.
Τότε, πάνω στον καβγά, ένας εξ αυτών φέρεται να επέδειξε μικρό μαχαίρι ή μικρό στιλέτο, προκαλώντας την τροπή σε φυγή των υπολοίπων, που τρομοκρατήθηκαν.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ρώτησαν τα παιδιά στο προαύλιο του ιερού ναού των Αγ. Αναργύρων, φέρεται σύμφωνα με γονέα, να γνώριζαν τα παιδιά που συνεπλάκησαν, αφού ανέφεραν ονόματα προς τους ερωτηθέντες, που ωστόσο δεν τους γνώριζαν. Αστυνομική πηγή που ρωτήθηκε σχετικά, επιβεβαίωσε την πληροφορία της διενέργειας έρευνας από την ομάδα ΔΙΑΣ, ωστόσο δήλωσε πως το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και οι εμπλακέντες μαθητές διαλύθηκαν.
Η ίδια πηγή επισημαίνει πως οι μαθητές δεν πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν στην Αστυνομία, όταν πρόκειται για έκνομες ενέργειες και χρήση βίας από συνομηλίκους τους, που μάλιστα κραδαίνουν μαχαίρια.
Η υπόθεση έχει ανησυχήσει τους γονείς παιδιών στην περιοχή της συνοικίας των Αγ. Αναργύρων, που ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση, ενώ αποδεικνύει πλέον ότι η εγκληματικότητα και παραβατικότητα έχει φθάσει και σε μικρότερες ηλικίες, ακόμη και παιδιών του Δημοτικού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.