- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φονικό στην Πέλλα - Η κατάθεση του πατέρα: Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο (video)
Η απολογία του στον ανακριτή
«Είπα στον ανακριτή ότι του έσπασα στο κεφάλι το όπλο και ότι έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά, αλλά... τι να κάνω;».
Με αυτή τη φράση αποκρίθηκε ο πατέρας της 20χρονης Κικής από την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο: «Τι είπατε»;
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 20χρονης μαζί με δύο φίλους του, που βρίσκονταν στο σπίτι, επιτέθηκαν στον 38χρονο που είχε ερωτευτεί την κόρη του κι επειδή εκείνη δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του πήγε στο σπίτι της με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 69χρονη γιαγιά της, ενώ τραυμάτισε και τον 74χορνο παππού και την 22χρονη αδελφή της. Τότε, ο πατέρας με τους δύο φίλους του επιτέθηκαν στον δράστη ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αποτέλεσμα ήταν ο εισαγγελέας να ασκήσει εναντίον τους δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και να συλληφθούν.
Απολογούμενοι ενώπιον του ανακριτή Γιαννιτσών, οι ίδιοι φαίνεται να έκαναν λόγο για πράξη αγανάκτησης, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης του 38χρονου, όπως επίσης της οικίας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.