- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Στο νοσοκομείο της Σπάρτης οι τραυματίες πυροσβέστες
O ένας από τους δύο αναμένεται να μεταφερθεί στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αθήνα
Στο νοσοκομείο της Σπάρτης διακομίστηκε ο πυροσβέστης, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Σιδηρόκαστρο της Λακωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά του πυροσβέστη από δύσβατη περιοχή του Σιδηροκάστρου στο Κέντρο Υγείας Γυθείου έγινε με επίγεια μέσα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αθήνα.
Ο δεύτερος πυροσβέστης, που τραυματίστηκε και αυτός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, λόγω των τραυμάτων που φέρει στη θωρακική χώρα.
Όσον αφορά στο μέτωπο της φωτιάς, αυτό, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρίσκεται σε χαράδρα και στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 14 άτομα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.