- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πένθος για τον Ντέμη Νικολαίδη – Πέθανε ο πατέρας του
Αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας
Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαίδη και την Δέσποινα Βανδή. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρός της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου έχασε τελικά τη μάχη.
Ο Γιώργος Νικολαίδης αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο Ντέμης Νικολαϊδης. Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του παππού του) και την Μελίνα.
Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, που είναι το χωριό καταγωγής της οικογένειας Νικολαίδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη. Ο ίδιος επέστρεψε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη και βρισκόταν δίπλα στον πατέρα του στις τελευταίες του στιγμές.
ΠΗΓΗ: evros-news.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι Σχολές με τα περισσότερα κενά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.