- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα νέα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα ξεκίνησαν ήδη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, η νέα γραμμή θα κάνει στάση στο Αίγιο.
Αναλυτικά η εταιρεία αναφέρει:
«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Δευτέρα 03.09.2018, τα λεωφορεία που εκτελούν τακτικά δρομολόγια στη διαδρομή Πάτρα – Κιάτο και αντίστροφα, θα πραγματοποιούν πλέον στάσεις και στο Αίγιο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του νομού Αχαΐας.
Ειδικότερα, τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το Αίγιο με προορισμό το Κιάτο τις ώρες 07:00, 08:40, 10:50, 13:00, 15:00, 16:00, 16:50, 18:00, 19:00, 20:00 και από το Αίγιο με προορισμό την Πάτρα τις ώρες 08:55, 11:05, 12:55, 14:55, 17:05, 17:55, 18:55, 20:05, 20:55, 21:55.
Οι ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων από την Πάτρα προς το Κιάτο και από το Κιάτο προς την Πάτρα δεν μεταβάλλονται.
Επισημαίνεται ότι, οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από το Αίγιο, θα μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (WEB), από την επίσημη εφαρμογή της εταιρίας μέσω κινητού τηλεφώνου (App) και από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.