Ελλαδα

ΣΔΟΕ: «Είμαστε ακόμα στην αρχή»

Λέει ο ειδικός του γραμματέας 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47224-97870.jpg

Την αποφασιστικότητα του ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) να συνεχίσει με αμείωτη ένταση τους ελέγχους για φοροδιαφυγή, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές, είπε ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος, ειδικός γραμματέας του Σώματος

«Όσοι νομίζουν ότι ο έλεγχος θα γίνει όπως γινόταν παλιά είναι βαθιά νυχτωμένοι. Θα πάμε σε βάθος», είπε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Προανήγγειλε μάλιστα ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και νέο «λουκέτο» σε επιχείρηση, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη, όπως είπε, τουριστική περιοχή της Ηπείρου, όπου τραγουδούσε γνωστό συγκρότημα.

Σημειώνεται ότι χτες Κυριακή το ΣΔΟΕ προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας τεσσάρων επιχειρήσεων για 48 ώρες, μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε. Ειδικότερα, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε beach bar στην Καβάλα, σε κέντρο διασκέδασης στην Πτολεμαΐδα και την Ηγουμενίτσα καθώς και σε ψητοπωλείο στη Μυτιλήνη. Αντίθετα, σχεδόν άριστα ήταν τα στοιχεία από τα Γιάννενα, όπου οι καταστηματάρχες έκοβαν σε πολύ ψηλό ποσοστό αποδείξεις.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι το ΣΔΟΕ δρα «εξοπλισμένο» με νέο νομικό πλαίσιο, που του λύνει τα χέρια.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.