- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου. Πρόσκαιροι όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Ηπείρου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 30 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 20 έως 31 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.
Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Η συλλυπητήρια ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια
Υψηλό το επίπεδο συμμόρφωσης στις επισημάνσεις της Αρχής
Η διοργάνωση του Εθνικού Θεάτρου για την Ομόνοια που ακυρώθηκε κρύβει κάτι πολύ βαθύτερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συζητήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές εμφανίσεις
Στο σημείο οκτώ πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Τι θέματα έπεσαν στα μαθήματα ειδικότητας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι
Πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Πότε τελείωνουν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.