- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
20.000 ευρώ από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στους πυρόπληκτους
Στήριξη στους πληγέντες
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ) εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα μιας από τις μεγαλύτερες εθνικές τραγωδίες που γνωρίζει η χώρα μας επισημαίνοντας τη στήριξή της στους πληγέντες από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι.
«Παράλληλα, η Ομοσπονδία δηλώνει για ακόμα μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή της στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και στους συνανθρώπους μας οι οποίοι απώλεσαν την προσωπική τους περιουσία.
Ως μία ελάχιστη συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της μεγάλης καταστροφής, η ΕΟΟ έχει αποφασίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο ακόμα και οικονομικά συναδέλφους οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα.
Προς τούτο το ΔΣ της ΕΟΟ στη συνεδρίαση της 27-7-18 αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 20.000€ καταθέτοντας αρχικά, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, στη δράση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , με τη μορφή κατάλληλου υγειονομικού υλικού που παραδόθηκε στο Κτήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως ελάχιστη έμπρακτη συνεισφορά αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Για το υπόλοιπο ποσό των 15.000 διερευνάται με τους τοπικούς φορείς η διάθεσή τους, ιεραρχώντας τις ανάγκες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.