- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η Μότορ Όιλ ξαναχτίζει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
Το ορφανοτροφείο έγινε στάχτη στην πύρινη λαίλαπα που σάρωσε Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα


Στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, προχωρά η «Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.», σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Ειδικότερα, η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και της αποθήκης τροφίμων.
Επίσης, η εταιρεία θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος, ενώ θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.
«Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση
Ομάδα φοιτητών και άλλων διαδηλωτών εισήλθε στον χώρο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης
Επικεφαλής της μελέτης η Ελληνίδα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, Εμμανουέλα Γακίδου
Η ανεργία, η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα χάσματα μεταξύ ανδρών και γυναικών
Γνωρίζοντας Ουκρανούς ήρωες του πολέμου
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούσαν
Εκτελούσε το δρομολόγιο «Μενίδι - Ελευσίνα»
«Ουδέποτε δωροδόκησα υπάλληλο. Εργάζομαι σε κατασκευαστική εταιρεία» ανέφερε η κατηγορουμένη
To βίντεο στο Instagram
Ακόμη πέντε στο μικροσκόπιο
Mετατέθηκε για τις 26 Ιουνίου 2025
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.