- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξύλο έφαγε οδηγός του ΟΑΣΘ από οπαδούς με διακριτικά ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Δεν τους άνοιξε την πόρτα σε σημείο που δεν ήταν στάση και κυνήγησαν το λεωφορείο
Άτομα με διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οδηγό του ΟΑΣΘ. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό που σημειώθηκε μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία, σε λεωφορείο της γραμμής 2, την ώρα που αυτό κινούνταν επί της λεωφόρου Κ. Καραμανλή.
Όπως έγινε γνωστό, ομάδα δέκα ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες, για να επιβιβαστούν σε σημείο εκτός καθορισμένης στάσης.
Ο οδηγός αρνήθηκε και οι άγνωστοι ακολούθησαν το λεωφορείο μέχρι την επόμενη στάση. Όταν στο σημείο αυτό άνοιξαν κανονικά οι πόρτες, οι δράστες ανέβηκαν στο όχημα και κατευθύνθηκαν στον οδηγό, τον οποίο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και αποχώρησε χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.