- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών και της μητέρας τους στον Έβρο
Χάθηκαν χθες τα ξημερώματα
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται στον Έβρο οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μίας γυναίκας και τριών ανήλικων παιδιών τουρκικής υπηκοότητας.
Η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της αγνοούνται από χθες τα ξημερώματα, καθώς η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλα πέντε άτομα ανετράπη. Οι έρευνες των κλιμακίων της αστυνομίας διεξάγονται στον ποταμό Έβρο, αλλά και στην ξηρά.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Θουρίου. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι.
Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.
Ο 36χρονος πατέρας και δάσκαλος, Μουράτ Ακτζαμπάι, που σώθηκε την τελευταία στιγμή, απηύθυνε έκκληση μέσω Twitter.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.