- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη
Έφυγαν με κλοπιμαία αξίας άνω των 200.000 ευρώ
Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί και «έφυγαν» με κλοπιμαία αξίας άνω των 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα η διάρρηξη σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες και οι διαρρήκτες άρπαξαν μέσα από το σπίτι δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες με χρυσαφικά, κειμήλια των γονιών του ζευγαριού και μετρητά. Ο κ. Σπανουδάκης και η σύζυγός του κοιμόντουσαν και δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι διαρρήκτες πήδηξαν πάνω από φράχτη του κήπου και μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα. Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα άρπαξαν τα πολύτιμα αντικείμενα και τα μετρητά και αποχώρησαν σαν κύριοι. Πάντως το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν ξύπνησε ενδεχομένως να το προφύλαξε από επικίνδυνη τροπή καθώς κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε τους κακοποιούς μπροστά του.
Ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.