Ελλαδα

Επιστροφή Ελλήνων επιστημόνων στη χώρα με… διαστημικό πρόγραμμα

Ποια είναι η OHB Hellas που ιδρύθηκε στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ohb.jpg

Δυνατότητες επαναπατρισμού  σε νέους Έλληνες μηχανικούς ανοίγονται στον τομέα της διαστημικής βιομηχανίας.

Αυτήν τη φορά, το «εναρκτήριο λάκτισμα» δίνει η OHB Hellas, θυγατρική εταιρεία του γερμανικού πολυεθνικού ομίλου τεχνολογίας, με έδρα τη Γερμανία. 

Για την έναρξη δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά της OHB Hellas, η Δρ. Κατερίνα Πανοπούλου, Managing Director της εταιρείας, δήλωσε: «Η δημιουργία της OHB HELLAS θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους Έλληνες μηχανικούς να εργαστούν στη διαστημική βιομηχανία στην Ελλάδα. H OHB HELLAS προτίθεται να συμβάλει στην επιστροφή στην χώρα μας των καταρτισμένων επιστημόνων και μηχανικών, που εργάζονται στο εξωτερικό».

«Με την έναρξη λειτουργίας της OHB Hellas, κάνουμε ένα λογικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας και την ισχυροποίηση της θέσης μας, ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες δυνάμεις στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία Αεροναυπηγικής και Τηλεματικής» ανέφερε από τη μεριά του ο Dr. Lutz Bertling, μέλος του Δ.Σ. της OHB.

Ο όμιλος OHB, με έδρα τη Βρέμη της Γερμανίας, δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστημάτων διαστημικής τεχνολογίας και βιομηχανικών προϊόντων, απασχολώντας περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ