- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σοκαρισμένη η οικογένεια του 14χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη - Τι λέει ο πατέρας
Με μεγάλη προσοχή συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές
Σοκ προκαλεί η υπόθεση αυτοκτονίας 14χρονου μαθητή από την Αργυρούπολη, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο ανήλικος έβαλε τέλος στη ζωή του αφού επέστρεψε από πάρτι και το άψυχο σώμα του εντόπισαν οι γονείς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος άφησε σημειώματα στα οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και κατονόμαζε έξι άτομα. «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει στα σημειώματα ο 14χρονος, ενώ αναφερόμενος στα έξι άτομα που κατηγορεί για bullying τονίζει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι γονείς του ανήλικου δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσουν, ωστόσο ο πατέρας του 14χρονου φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνώριζε για το bullying. Από την πλευρά του σχολείου δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη τοποθέτηση.
Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων που εξετάζουν την υπόθεση αναμένεται αφού ελέγξουν τα σημειώματα, να ζητήσουν πρόσβαση στο τηλέφωνο και τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα του ανήλικου ώστε να διαπιστωθεί αν είχε επικοινωνία με τα έξι άτομα που κατονόμασε. Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν ψυχολόγοι και έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ώστε να κατανοήσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 14χρονος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.