- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ώρες αγωνίας για τον Μάνο Αντώναρο - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό
«Είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγει νικητής» είπε ο αδελφός του Ευάγγελος Αντώναρος
Στον Ευαγγελισμό βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μάνος Αντώναρος, ο οποίος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριά πνευμονία.
Σε επικοινωνία που είχε το newpost.gr με τον αδελφό του δημοσιογράφου, Ευάγγελο Αντώναρο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο τη καρδιά μας τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τη Διοίκηση του Ευαγγελισμού για την άψογη ιατρική φροντίδα που παρέχουν από την πρώτη στιγμή στον αδελφό μου.
Μας συγκινούν ιδιαίτερα η συμπαράσταση και τα αισθήματα φιλίας κι αγάπης που μας εκφράζουν με κάθε τρόπο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου σ’ αυτές τις δύσκολες περιστάσεις και στη προσωπική δοκιμασία την οποία διέρχεται. Ο Μάνος είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγει νικητής κι από αυτή τη μεγάλη μάχη. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι θα σεβασθούν απόλυτα την ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.