- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα χέρια της Τροχαίας έπεσε ένας 52χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου, καθώς έπειτα από έλεγχο που διενήργησε η αρμόδια Υπηρεσία (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) βρέθηκε ότι το όχημα, που ανήκει στην ιδιοκτήτρια του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, διέθετε πλαστή πινακίδα ενώ η άδεια κυκλοφορίας και η ασφάλεια άνηκαν στο άλλο σχολικό.
Στο σχολικό μάλιστα επέβαιναν 15 νήπια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το λεωφορείο έφερε κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου ταυτάριθμες πινακίδες κυκλοφορίας, εκ των οποίων η μπροστά ήταν χειροποίητη (πλαστή) και η πίσω γνήσια και οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο όμως Ι.Χ. λεωφορείο ίδιας μάρκας, μοντέλου και χρώματος, που άνηκε στην ίδια ιδιοκτήτρια του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Το άλλο λεωφορείο εντοπίσθηκε σταθμευμένο έξω από τον σταθμό και είχε μπροστά γνήσια αλλά πίσω επίσης πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.
Ο οδηγός του οχήματος, με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ περαιτέρω κινήθηκε η διαδικασία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της ιδιοκτήτριας του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.