Ελλαδα

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Δεχτήκαμε δολοφονική επίθεση

Βροχή μολότοφ στη Θεσσαλονίκη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16039407.jpg
φωτό: ΑΠΕ (αρχείο)

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητούν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ, που δέχτηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου διμοιρία των ΜΑΤ. Οι δράστες της επίθεσης πέταξαν περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στην κλούβα των ΜΑΤ.

"Η διμοιρία δέχτηκε δολοφονική επίθεση. Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται μέσα στα πανεπιστήμια" δήλωσε στο thestival.gr ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY