- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
Με απίστευτο μένος ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση σε σύνδυασμο οπαδών του Άρη (Super 3) στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Σύμφωνα με άρθρο του thestival.gr, περίπου 50 άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κράνη, στον σύνδεσμό που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαδοπούλου και Λευκωσίας.
Οι δράστες πυρπόλησαν δύο Ι.Χ. , προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμη οχήματα και ζημιές στην εξωτερική πρόσοψη των γραφείων του συνδέσμου, πριν τραπούν σε φυγή. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιτιθέμενοι κρατούσαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Άρη. Την ώρα της επίθεσης, εντός του συνδέσμου βρίσκονταν έξι άτομα.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέξετε
Η πρόγνωση του Meteo
Η πυροσβεστική συνεχίζει την κατάσβεση
H μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, άφησε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο μνημείο
Οι σταθμοί Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι και Πανεπιστήμιο έκλεισαν προσωρινά με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
Μήνυμα 112 στους κατοίκους για να κλείσουν πόρτες και παράθυρα
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η δυνατότητα που δίνεται στους ασθενείς
Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή για την παροχή ασύρματου διαδικτύου στο επιβατικό κοινό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.