Με Aegean και Olympic Air θα μεταφερθεί το Άγιο Φως σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας
Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 20:10 έως και τις 21:15
Η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει και φέτος από την Aegean Airlines, που εκτός από τις προγραμματισμένες της πτήσεις, θα επιχειρήσει με τρία επιπλέον αεροσκάφη (που δεν κάνουν εμπορικές πτήσεις), τη μεταφορά του σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς ανά τη χώρα. Συνολικά, η Aegean και η θυγατρική της Olympic Air θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε 17 προορισμούς.
Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Σάμο, Χίο, Λάρισα, και Λήμνο.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 20:10 έως και τις 21:15.
Το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν ως κάτωθι:
- Δρομολόγιο Αθήνα - Λάρισα (ATH-LRA) 19.20 -20.12
- Λάρισα - Λήμνος (LRA - LXS) 20.20 - 21.12
- Λήμνος - Αθήνα (LXS - ΑΤΗ) 21:20 - 22:00
- Αθήνα - Σάμος (ATH-SMI) 19:20 - 20:10
- Σάμος - Χίος (SMI - JKH) 20:17 - 20:45
- Χίος - Αθήνα (JKH - JMK ) 20:52 - 21:35
- Αθήνα - Κεφαλονιά (ATH - EFL) 19:30 - 20:38
- Κεφαλονιά - Ιωάννινα (EFL - ΙΟΑ) 20:45 - 21:05
- Ιωάννινα - Αθήνα (EFL - ΑΤΗ) 21:10 - 22:15
Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις 11 προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων εξωτερικού προς Ελλάδα και όλων των πτήσεων του εσωτερικού δικτύου της Aegean και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες, ενώ τηρώντας τα έθιμα από σήμερα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή προσφέρει νηστίσιμο μενού, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί εορταστικό μενού καθώς και πασχαλινό τσουρέκι σε όλους τους επιβάτες όλων των πτήσεων του δικτύου της εταιρείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.