- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγκρούονται και εκτός Βουλής - ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τράκαραν τα αυτοκίνητά τους στη Χίο
Πώς έγινε - Τι κουβέντες αντάλλαξαν οι οδηγοί μετά τη σύγκρουση
Ένα τροχαίο ατύχημα έγινε το θέμα της ημέρας στη Χίο. Τα αυτοκίνητα των δύο βουλευτών που εκλέγονται στο νησί κατάφεραν να τρακάρουν και εκτός Βουλής. Οι δύο βουλευτές είναι οι Νότης Μηταράκης από τη Νέα Δημοκρατία και Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ.
Πώς συνέβη το ατύχημα; Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, Φιλ. Βιτέλας, κατευθύνονταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά από το άγαλμα του Νικ. Πλαστήρα, προσέκρουσε πάνω του άλλο όχημα, το οποίο του προκάλεσε ζημιά και στις δύο αριστερές πόρτες.
Ο Φιλ. Βιτέλας βγήκε εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού. Είχε σήμα stop και όφειλε να σταματήσει. Είδε έκπληκτος στη θέση του οδηγού τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδης.
Η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Πολίτης» γράφει ότι ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ των δύο εμπλεκομένων στην τράκα: «Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε ο Φιλ. Βιτέλας. «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα», του απάντησε ο βουλευτής.
Η είδηση του ατυχήματος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Παρέμβαση για τη σύγκρουση έκανε πριν λίγο ο βουλευτής της Ν.Δ.. «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.