- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
130.000 πλειστηριασμοί ως το 2021 -Τι λέει η συμφωνία για τη δόση
Η ΕΛ.ΑΣ. υψώνει τείχος προστασίας γύρω από συμβολαιογραφεία
Μήνυμα για άμεση ολοκλήρωση των εκκρεμών προαπαιτούμενων έστειλε το Eurogroup στην Αθήνα, όπως επισημαίνεται στο ανακοινωθέν μετά την πρώτη συνεδρίαση του 2018, όπου και τέθηκε επί τάπητος η τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος.
«Το Eurogroup δίνει εντολή στο EuroWorking Group να επιβεβαιώσει την εφαρμογή των εκκρεμών προαπαιτούμενων, περιλαμβανομένης και της δέσμευσης ότι θα υπάρχει μια συνεχής και αδιάκοπη ροή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».
Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών θα πρέπει να έχουν γίνει 130.000 πλειστηριασμοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Η αρχή θα γίνει με 10.000 για τη φετινή χρονιά, όπως τουλάχιστον έχουν δεσμευθεί οι τράπεζες, αλλά η Κομισιόν θεωρεί ότι ο στόχος είναι φιλόδοξος, λόγω των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων.
Οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών σημειώνουν, μάλιστα, ότι ακριβώς λόγω αυτών των προβλημάτων, από το Μάρτιο και μετά θα πρέπει να ανέβει ο ρυθμός των πλειστηριασμών στους 1.000 το μήνα, για να φτάσουμε στις 2.000 μηνιαίως το τελευταίο τρίμηνο του 2018.
Στο μεταξύ μετά και τα αλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε συμβολαιογραφεί, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να στήσει ασπίδα προστασίας γύρω από τα εν λόγω γραφεία, με αυξημένες περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η απόφαση ελήφθη και η σχετική διαταγή εκδόθηκε από τον γενικό αστυνομικό διευθυνή Αττικής στις 18 Ιανουαρίου, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.