- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος άφησε ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος
Ήταν ο βασικός ομιλητής του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν μου ζητηθεί (...), αν υπάρχει αναγκαιότητα γιατί δεν είμαι ρίψασπις», άφησε σήμερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο βασικός ομιλητής του συλλαλητηρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στην Θεσσαλονίκη, στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, προσθέτοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή «δεν είναι στις προτεραιότητες μου».
Συγκεκριμένα ο Φρ. Φράγκος ερωτηθείς αν του ζητηθεί από πολίτες και φορείς να ηγηθεί κόμματος απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Θα δω αν υπάρχει αναγκαιότητα. Και ακολούθως θα πρέπει να αποφασίσω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρίψασπις, δεν φοβάμαι. Αλλά δεν προτίθεμαι μέχρι του παρόντος να ασχοληθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στρατηγός ε.α. Φρ. Φράγκος.
Σημείωσε επίσης ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχει αποστρατευθεί, έχουν γραφεί πολλά περί της ανάμιξής του στην πολιτική, ειδικότερα πως θα ηγηθεί κόμματος, ξεκαθάρισε πάντως ότι θα δεχθεί μόνο εάν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων αυτοί που θα του το ζητήσουν.
Για το συλλαλητήριο το απόγευμα της Κυριακής υποστήριξε ότι είχε περίπου 800.000 κοσμο επικακαλούμενος την ιταλική τηλεοραση ΡΑΙ, επίσης ότι ο ιδιος μίλησε όχι ως πολιτικός αλλα ως ενεργός πολίτης. Διευκρίνισε ότι δεν έχει ακούσει κάτι για συλλαλητήριο στην Αθήνα, αλλά το πληροφορήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στη διοργάνωση του οποίου δεν συμμετέχει, αλλά αν προσκληθεί, θα παραστεί, δήλωσε.
Επανέλαβε τη φράση ότι όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα τους βρουν μπροστά, αλλά αυτό, διευκρίνισε, «δεν το λεει σαν απειλή». Σύμφωνα με τον κ. Φράγκο, ο ελληνικός λαός όταν νιώθει ότι απειλείται, αντεπιτίθεται. Αν δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα είναι ολέθριο στο μέλλον, εκτίμησε ο κ. Φράγκος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.