- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Δρανδάκης: Κλιμάκιο του ΥΠΟΙΚ ξεσκόνισε την Beat και δεν βρήκε τίποτα
«Ο Λυμπερόπουλος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη»
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εύρεσης ταξί μέσω του App Beat (πρώην TaxiBeat) Νίκος Δρανδάκης επανέλαβε σε συνέντευξη του πως η εταιρεία έχει αποστείλει εξώδικο στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής Θύμιο Λυμπερόπουλο, ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.
Ο κ. Δρανδάκης έκανε λόγο για συκοφαντίες από πλευράς του Θύμιου Λυμπερόπουλου, πρόεδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής. Και έκανε γνωστό ότι προχωρά σε αγωγή εναντίον του για να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.
Ο κ. Δρανδάκης δήλωσε και πάλι ότι η Beat δεν φοροδιαφεύγει και πως πριν από 3 βδομάδες μεγάλο κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών επισκέφτηκε την εταιρεία και πραγματοποίησε φορολογικό έλεγχο στον οποίο δεν βρέθηκε τίποτα. Ανέφερε μάλιστα ότι και σε ασφαλιστικό έλεγχο που έγινε δεν προέκυψε ένδειξη φοροαποφυγής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.