- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Από τα ρυμουλκά «ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ» και «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» δέθηκε με ασφάλεια το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Αγιάσου» που είχε παρασυρθεί νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18/01/2018) λόγω των ισχυρών ανέμων στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά.
Στο πλοίο έχουν καταφέρει να επιβιβαστούν κάποια άτομα από τα ρυμουλκά, ενώ γίνονται προσπάθειες να δοθεί ρεύμα στο πλοίο προκειμένου να μπορέσει να σηκωθεί η άγκυρα του που εμποδίζει αυτή τη στιγμή τη ρυμούλκηση.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, το πλοίο αναμένεται να οδηγηθεί σε ασφαλές σημείο του λιμανιού και καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας.
Στο σημείο του συμβάντος μετέβη το πρωί με ρυμουλκό και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Σταμάτιος Ράπτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.