- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σήμερα έμαθε η 15χρονη ότι στο τροχαίο σκοτώθηκαν η μάνα κι η αδελφή της
Χαροπαλεύει ο πατέρας στην Εντατική
Με μια ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων στο πλευρό της, η 15χρονη Χριστίνα, η επιζήσασα του τρομακτικού πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, έμαθε το μέγεθος της τραγωδίας που «χτύπησε» την οικογένειά της.
Τις προηγούμενες ημέρες είχε κριθεί αναγκαίο η ανήλικη κοπέλα, μαθήτρια λυκείου, να μην πληροφορηθεί την τραγική κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο είχε εμπλακεί και η ίδια προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.
Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όσο και κατά τη νοσηλεία της που συνεχίζεται, ψυχολόγοι, προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος και οι γιαγιάδες της που βρίσκονται στο πλευρό της μαζί με τον θείο της έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου η Χριστίνα να μάθει την απώλεια της μητέρας και της αδελφής της, τη στιγμή που θα έπρεπε και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η στιγμή αυτή έφτασε σήμερα, καθώς η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της πρέπει να αναχωρήσει απόψε για τη Ρόδο προκειμένου να αποχαιρετήσει την κόρη της Δέσποινα και την εγγονή της, Μαίρη.
Η μικρή Χριστίνα, η οποία έχει καταρρακωθεί, στηρίζεται από τους εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους του νοσοκομείου προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια και την περίοδο πένθους που θα ακολουθήσει. Κοντά της θα παραμείνει η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της και ο θείος της.
Στο μεταξύ, ο πατέρας της Νίκος, πολυτραυματίας από το φοβερό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους παραμένει στη ΜΕΘ σε σταθερά σοβαρή κατάσταση.
Πηγή: cretapost.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.