- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προβλήματα έχει προκαλέσει η χιονόπτωση σε τμήματα του οδικού δικτύου στην Αττική και κυρίως στα βόρεια του νομού.
Ειδικότερα, διεκόπη αργά το απόγευμα η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, λόγω χιονόπτωσης.
Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος της περιοχής της Ανατολής έως το ύψος της περιοχής του Διονύσου.
Επίσης, η κυκλοφορία διεκόπη και σε τμήμα της επαρχιακής οδού Καπανδριτίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καπανδρίτι.
Νωρίτερα, επίσης λόγω χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία στην Πεντέλη, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Σημειώνεται ότι παραμένει κλειστή η παλαιά εθνική οδός Αθήνας - Θήβας προς Θήβα από τη διασταύρωση Βιλλίων.
Την ίδια ώρα, απεγκλωβίζονται σταδιακά τα αυτοκίνητα τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί επί ώρες στο Μαρτίνο, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.