- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εγκλωβισμένοι μεσ΄ τα χιόνια στην Εθνική Οδό στην περιοχή του Μαρτίνου παραμένουν εκατοντάδες ΙΧ, ιδιαίτερα αυτοί που κινούνται από Αθήνα προς Λαμία.
Πριν προλάβει η αστυνομία να κλείσει την εθνική οδό και να διακόψει την κυκλοφορία έτσι ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα, οι οδηγοί που βρίσκονταν μέσα στο τμήμα της ΠΑΘΕ πριν και μετά τον κόμβο του Μαρτίνου εγκλωβίστηκαν με συνέπεια να παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Λαμία και με μεγάλη δυσκολία να γίνεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα.
Ήδη στην περιοχή μεταφέρονται γερανοφόρα της Πυροσβεστικής για να αρχίζουν τον απεγκλωβισμό, καθώς τα ΙΧ έχουν ακινητοποιηθεί σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και δεν μπορούν να περάσουν ούτε τα εκχιονιστικά μηχανήματα.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις 3.00 το μεσημέρι, όταν υπήρξε μεγάλης έντασης χιονόπτωση χωρίς να προλάβουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απομακρύνουν τους όγκους του χιονιού από το οδόστρωμα.
Στην περιοχή του Κάστρου της Βοιωτίας έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα, ενώ η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων.
Στο ρεύμα καθόδου από την Λαμία προς την Αθήνα έχουν εγκλωβιστεί ΙΧ σε ένα μήκος 3 χιλ μετά τα διόδια της Τραγάνας, ενώ στη συνέχεια η αστυνομία έχει αποκλείσει την κυκλοφορία στα διόδια και δεν επιτρέπει την διέλευση. Εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα καθώς το τελευταίο 15λεπτο υπάρχει ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Διακοπή της κυκλοφορίας από την αστυνομία έχουμε και στο δρόμο Λαμία-Καρπενησίου, στο 48ο χιλιόμετρο, καθώς η έντονη χιονόπτωση που υπάρχει στην περιοχή δεν επιτρέπει στα εκχιονιστικά να διατηρήσουν καθαρό το οδόστρωμα. Έτσι μπροστά στον κίνδυνο να εγκλωβιστούν οι οδηγοί στα χιόνια, που ξεπερνούν τα 50 εκατοστά, διεκόπη η κυκλοφορία και θα επιτραπεί όταν μπορέσουν οι οδηγοί να κινηθούν με ασφάλεια. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται πάνω από 100 ΙΧ με κατεύθυνση το Καρπενήσι, ενώ η κίνηση από την Λαμία προς Καρπενήσι είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Μόνο με αλυσίδες και μόνο για τα ΙΧ αλλά και με πολλά προβλήματα γίνεται η κυκλοφορία και από Λαμία προς Άμφισσα και προς Δομοκό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.