- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι το Σαββατοκύριακο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον καιρό να χαλάει το προσεχές σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεταβολή του καιρού προβλέπεται το Σάββατο (16/12/2017) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Το Σάββατο (16/12/2017)
- Από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η Κεντρική Στερεά, πιθανόν η Ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο.
- Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.
2. Την Κυριακή (17/12/2017) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η Δυτική Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.