- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χειροπέδες» σε γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου για διακίνηση ναρκωτικών
Φέρεται να ήταν αυτός που έβρισκε τα πολυτελή σκάφη για τη μεταφορά των ναρκωτικών
Γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καταστημάτων στη Μύκονο και στο Κολωνάκι συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με ταχύπλοα σκάφη, μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που διαδραματίζει κομβικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την αναζήτηση των πολυτελών σκαφών που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταχύπλοο είχε ξεκινήσει από την Αλβανία με προορισμό αρχικά την Ελλάδα και στην συνέχεια την Ιταλία. Ήταν φορτωμένο με κάτι παραπάνω από ενάμισι τόνο χασίς.
Επίσης κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που εξελίχθηκαν παράλληλα συνελήφθησαν και έτερα μέλη με διακριτούς ρόλους στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων μέχρι στιγμής σε δέκα (10) άτομα, μεταξύ των οποίων έξι (06) υπήκοοι Αλβανίας, δύο (02) Ιταλοί υπήκοοι, ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας και ένας ημεδαπός ενώ αναζητούνται και άλλοι.
Να σημειωθεί πως πριν τις συλλήψεις προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση και κινηματογραφική καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους που τελικά πιάστηκε με περισσότερο από ένα τόνο ακατέργαστης κάνναβης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.