- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασίλης Βραχιώτης για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Θέλουμε δυνατή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων»
Συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των δικηγόρων, καθώς και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΕΠΕΙΓΕΙ» που κατέρχονται στις εκλογές για πρώτη φορά παρουσίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Βραχιώτης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Αθηνών.
Ο κ. Βραχιώτης τόνισε ότι η απόφασή του να διεκδικήσει την Προεδρία του Δ.Σ.Α δεν είναι ευκαιριακή, ούτε επιπόλαια, αλλά είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού. «Δεν στέκομαι σήμερα εδώ γιατί ξύπνησα μία μέρα το πρωί, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και με φαντάστηκα Πρόεδρο. Δεν είμαι και δε θα γίνω επαγγελματίας υποψήφιος Πρόεδρος, δεν αγωνιώ να ανέβω σκαλοπάτια πριν την ώρα μου και δεν βλέπω την προεδρία του ΔΣΑ ως σκαλί μετάβασης σε άλλα αξιώματα» είπε ο κ. Βραχιώτης.
Επεσήμανε ότι η αντίδραση στην προσπάθεια εξόντωσης των δικηγόρων δεν μπορεί να είναι μόνο οι πορείες και οι αποχές, αλλά κυρίως οι προτάσεις, οι θέσεις και οι αποφασιστικές παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είπε χαρακτηριστικά ότι «Θα αποκτήσουμε δυνατή φωνή και θα καθόμαστε στα τραπέζια που λαμβάνονται οι αποφάσεις ως αξιόπιστοι και ισότιμοι συνομιλητές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Αυξάνεται η ποινή για τους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πώς μπορεί να μειωθεί στο μισό το ποσό
Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινά ο μαραθώνιος για τη διεκδίκηση των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Η πρόγνωση της ΕΜΥ - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από πρόσκαιρες καταιγίδες
Μια μικρή καλλιτεχνική «ανάσα» στην καθημερινότητα των μετακινήσεων
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή για τον περιορισμό της
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Μέγιστη ετοιμότητα για το τριήμερο, με αυστηρούς ελέγχους, απαγορεύσεις φορτηγών και την καμπάνια «ΟΔΥΣΕΑΣ»
Σε εφαρμογή τίθενται αυστηρότερα μέτρα κατά της εισιτηριοδιαφυγής, με περισσότερους ελέγχους και χρήση τεχνητής νοημοσύνης στους σταθμούς
Τι γιορτάζουμε και γιατί είναι κινητή εορτή
Έκτακτα δρομολογια ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.