- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Άκης Τοχατζόπουλος: Διεκδικεί έως και 250.000 ευρώ αναδρομικά από το Δημόσιο
Συνάντηση με Χουλιαράκη για νέα ρύθμιση χρεών
Δικαστήριο για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο είχε πρόσφατα ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του στο Πλημμελειοδικείο.
Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού ζήτησε αναβολή της δίκης, καθώς όπως τόνισε ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για αναδρομικά ύψους 200.000 έως 250.000 ευρώ που διεκδικεί από το κράτος, μαζί με άλλους βουλευτές.
Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου υποστήριξε πως ο εντολέας του είχε ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι αναμένεται νέα ρύθμιση για όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και έχουν χρέη προς το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών τόνισε στον δικηγόρο του πρώην υπουργού πως το ποσό που οφείλει είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα χρήματα που διεκδικεί, ωστόσο αποφάσισε να δώσει αναβολή στην υπόθεση προκειμένου ο κ. Τσοχατζόπουλος να προσκομίσει την απόφαση ρύθμισης ή εξόφλησης των χρεών του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε πρόσφατο live του
Είχε κριθεί ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων
Έριξαν εύφλεκτο υλικό και άναψαν φωτιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πόσο θα επηρεαστεί από τις βροχές σήμερα η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι απάντησε για τη φωτογραφία του τραγουδιστή από το ιατρείο στο Κολωνάκι
Το μήνυμα του νομπελίστα ποιητή κατά της δικτατορίας που μεταδόθηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Τι απαντά η Υγειονομική Περιφέρεια
Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.