- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και βελτίωση από το βράδυ. Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που έως το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις,
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.