- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις περισσότερες περιοχές θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης τις θερμές ώρες της ημέρας. Μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στη Ρόδο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 33 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 37, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 37 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 19 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 32 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι εξασθενούν σημαντικά, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα ενισχυθούν πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις, ενώ τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν εκ νέου και θα στραφούν σε ανατολικούς.
Αίθριο καιρό με ενισχυμένους ανέμους θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας, θα πυκνώσουν πρόσκαιρα, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το γκρεμισμένο κτίριο και η «Καλημέρα» στους αναγνώστες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ο γυναικοκτόνος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιοι είναι οι θηρευτές του ξενικού είδους που θεωρείται απειλή για λουόμενους και αλιείς
Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.