Ελλαδα

Τον πατέρα υποψιάζεται η μάνα: Αυτός μάλλον έδωσε το ναρκωτικό χάπι στο μωρό (εικόνες)

Χαροπαλεύει το παιδί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366421-757856.jpg
EUROKINISSI / ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μόλις 18 μηνών μωρού που εισήχθη εσπευσμένα την Τρίτη στο Νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά.

Η 17χρονη μητέρα του που το πήγε στα επείγοντα, αλλά και ο 23χρονος σύντροφός της, που ενώπιων του Ανακριτή και του Εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού, επιμένουν ότι δεν γνωρίζουν πως η ναρκωτική ουσία που περιέχει το «Βουλμπεγκάλ» ανιχνεύθηκε στο παιδί τους.

Γεγονός είναι ότι ο 23χρονος βρισκόταν στο σπίτι με το μωρό όταν αυτό παρουσίασε τα συμπτώματα από την επίδραση της ουσίας. Επίσης, σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα ναρκωτικά ήταν σε τέτοιο σημείο κρυμμένα, που και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν βοήθεια για να τα φτάσουν

Τώρα, οι αστυνομικοί καλούνται να εξακριβώσουν τις συνθήκες που βιώνουν, όχι μόνο το 18μηνο χαροπαλεύει στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και τα δύο αδέλφια του ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών.

Στους αστυνομικούς η μητέρα της 17χρονης κατηγόρησε τον σύντροφο της κόρης της, ότι τον ενοχλούν τα παιδιά και θέλει να τα ξεφορτωθεί, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος επιβεβαιώνει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας μόνο των δύο μικρότερων παιδιών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αστυνομία κλείνει στην πιθανότητα ότι ο ίδιος ο πατέρας του το έδωσε το χάπι για να το ηρεμήσει, επειδή το μωρό ήταν ανήσυχο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ