- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Η Hondos Center ζει και βασιλεύει και ζητά από το καταναλωτικό κοινό να μην την συγχέει με την Hondos Παλλάς που πτώχευσε
Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με σχετικές διευκρινίσεις
Η διοίκηση της εταιρείας Hodos Center σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πτωχευμένη εταιρεία Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό τους κοινό ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει».
Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, από την ίδρυση τους το 1967 έως σήμερα, τα Hondos Center αριθμούν τα 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι γνωστά ως το πιο καθιερωμένο δίκτυο λιανικής στην ελληνική αγορά.
Με πάνω από 6.000 άτομα προσωπικό, η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς στην ευρωπαϊκή αγορά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.