- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπό κατάληψη το υπουργείο Υγείας. ΑμεΑ, γονείς ΑμεΑ και εργαζόμενοι σήκωσαν τα ρολά και μπήκαν μέσα (εικόνες)
Δεν θα φύγουν αν δεν δουν τον Υπουργό
Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα ΑμεΑ, γονείς ΑμεΑ και εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, η οποία απουσίαζε.
Όταν κατέβηκαν τα ρολά της εισόδου του κτιρίου, οι διαδηλωτές αντέδρασαν, τα σήκωσαν και μπήκαν στην είσοδο, προχωρώντας σε συμβολική κατάληψη, ζητώντας συγκεκριμένη δέσμευση για άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα προς τους γονείς για να μπορέσουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Προειδοποιούν ότι δεν θα φύγουν από το υπουργείο αν δεν αποσπάσουν συγκεκριμένη δέσμευση για άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα προς τους γονείς για να μπορέσουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.