- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν σε αποθήκη 13 μετανάστες - ζητούσαν χρήματα για να τους απελευθερώσουν
Ανήλικος ένας από τους μετανάστες
Στη σύλληψη τριών ανδρών, που κρατούσαν κλειδωμένους σε αποθήκη 13 μη νόμιμους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωσή τους, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, 21, 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση και παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό τη διακίνηση και αρπαγή.
Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί προσέγγισαν αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του 27χρονου, η οποία φυλασσόταν από τους άλλους δύο συλληφθέντες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών, σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό της αποθήκης βρέθηκαν οι 13 αλλοδαποί, που παρακρατούνταν μέχρι να καταβληθεί στους δράστες χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση τους.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δύο σεισμοί, μεγέθους 7,2 και 7,5 Ρίχτερ, σημειώθηκαν με διαφορά μόλις 39 δευτερολέπτων πάνω σε μεγάλα ενεργά ρήγματα της βορειοανατολικής προέκτασης των Άνδεων
Ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά καφενεία της Αθήνας ετοιμάζεται να κατεβάσει οριστικά ρολά
Δείτε τα στατιστικά των βαθμολογιών
Τέλος στο άγχος των υποψηφίων
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Σήμερα Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
Οι Αρχές διερευνούν τα κίνητρα του
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.