- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου) εξέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα, από τις 10 απόψε το βράδυ μέχρι τις 6:30 αύριο το πρωί απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του δάσους, που περικλείεται από την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη.
Σύμφωνα με την απόφαση, έλεγχοι οχημάτων και πεζών θα γίνονται στην είσοδο του δάσους ενώ όσοι εντοπίζονται μέσα σε αυτό κατά τις ώρες απαγόρευσης -με εξαίρεση τα μέλη εθελοντικών οργανώσεων που συμμετέχουν στην πυροπροστασία- θα απομακρύνονται από τα περιπολικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σημειώνεται πως ταυτόχρονα θα γίνεται και καταγραφή των πινακίδων κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στο δάσος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.