- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Παίρνει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» ο Λουκάς Παπαδήμος
Επιστρέφει σε ένα σπίτι «φρούριο» ο πρώην πρωθυπουργός
Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» αναμένεται να πάρει την ερχόμενη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 25 Μαΐου προσπαθώντας να αναρρώσει από τα τραύματα που του άφησε η έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου.
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει ότι οι θεράποντες ιατροί του πρώην πρωθυπουργού και νυν προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών κρίνουν ότι από εδώ και πέρα ο κ. Παπαδήμος πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία του κατ’ οίκον. Επί της ουσίας αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι ο καθαρισμός του τραύματος και η αλλαγή γάζας στο πόδι του ανά δύο με τρεις ημέρες. Σημειώνουν ότι η περαιτέρω παραμονή του στο νοσοκομείο θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη, καθώς υπάρχει πάντα η περίπτωση προσβολής του από κάποιο ανθεκτικό μικρόβιο εντός του νοσοκομείου.
Ο Λουκάς Παπαδήμος έφερε ένα αρκετά βαθύ τραύμα στο μηρό και για αυτό χρειάστηκε τόσο μεγάλη διάρκεια νοσηλείας και παρακολούθησης.
«Το δωμάτιο που βρίσκεται ο κ. Παπαδήμος θυμίζει φρούριο, καθώς φυλάσσεται όλο το 24ωρο από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής», γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος» και συνεχίζει. «Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και τα μέλη της διοίκησης του «Ευαγγελισμού» πρέπει να πάρουν ειδική άδεια για να τον επισκεφτούν. Ωστόσο, τώρα, αυτό που αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο είναι το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ ήδη η Αντιτρομοκρατική έχει βγάλει σχέδιο για τις μετακινήσεις του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.