- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ξεκινά αύριο, Πέμπτη 22 Ιουνίου, η «δεύτερη πράξη» των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα εξεταστούν σε ειδικά μαθήματα.
Αύριο, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για το μάθημα των Αγγλικών ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).
Παράλληλα, σημειώνεται πως από χθες, Τρίτη 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.
Τέλος, από σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.