- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σκουπίδια στους δρόμους την Πέμπτη – Κινητοποιήσεις ΠΟΕ – ΟΤΑ
Συναντήσεις των συνδικαλιστών με υπουργό Εσωτερικών και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ
Τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο θέμα των συμβασιούχων, μετά και τη σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των υπαλλήλων στους δήμους.
Στις 12:00, ειδικότερα, ο υπουργός θα δεχτεί την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενώ στις 14:30 θα συναντηθεί με την ΠΟΠ-ΟΤΑ.
Την Πέμπτη, στις 11:00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Σκουρλέτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ενώ θα προηγηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ για το ίδιο θέμα.
Λόγω κινητοποιήσεων δεν πραγματοποιείται αποκομιδή των απορριμμάτων έως και την Πέμπτη και για τον λόγο αυτό οι δήμοι κάνουν εκκλήσεις σε κατοίκους και επαγγελματίες να αποφεύγουν να κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ακολούθως των ΠΟΠ-ΟΤΑ και των κατά τόπους Συνδικάτων ΟΤΑ οι εργαζόμενοι στους δήμους πραγματοποιούν καταλήψεις στα δημοτικά αμαξοστάσια όλης της χώρας έως και αύριο Τετάρτη.
Για αύριο, επίσης, η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ καλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους σε συγκέντρωση, στις 10:30, έξω από τα γραφεία της στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.
Ανάλογη συγκέντρωση έχει αποφασίσει και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την ίδια μέρα, στις 10:00 στην πλατεία Ομονοίας. Το πιθανότερο είναι οι δύο συγκεντρώσεις να κατευθυνθούν προς το υπουργείο Εσωτερικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.