- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας οι Πανελλαδικές εξετάσεις στην Λέσβο
Τι θα γίνει με τη Χίο - ανακοίνωση του υπ. Παιδείας
Την αναβολή, μέχρι νεοτέρας, των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, στα εξεταστικά κέντρα της Λέσβου αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Οι εξετάσεις στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, δηλ, της Λήμνου, του Αγίου Ευστρατίου, της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών, θα συνεχιστούν κανονικά από αύριο, 15 Ιουνίου 2017.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε, αφού συνυπολογίστηκαν η κήρυξη της Λέσβου σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, οι ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν στο νησί λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, αλλά και η διαπίστωση της καταλληλότητας των εξεταστικών κέντρων της Χίου, κατόπιν αυτοψίας, σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 20108/13-6-2017 έγγραφο του Δήμου Χίου.
Τέλος, αναμένεται νεότερη ανακοίνωση στο επόμενο χρονικό διάστημα, για το χρονοδιάγραμμα επανάληψης των μαθημάτων που δεν πραγματοποιήθηκαν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.