Ελλαδα

Το τελευταίο «αντίο» στην 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354070-734114.jpg

Σήμερα λαμβάνει χώρα η κηδεία της άτυχης 36χρονη μεσίτριας, που φέρεται να δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Nοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Σημειώνεται πως η κηδεία θα τελεσθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 12 το μεσημέρι στην Κατερίνη.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης γυναίκας. Όπως ανέφερε σχετικά στο Πρώτο Θέμα η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου: «Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε dna της 36χρονης μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του γιατρού. Τα αποτελέσματα από το dna αναμένεται να βγουν τις επόμενες μέρες, καθώς στα εγκληματολογικά εργαστήρια επιχειρούν να εξακριβώσουν αν ταυτίζεται με βιολογικό υλικό ή με αίμα.

Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός, την ημέρα της εξαφάνισης, έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες . Όταν τον ρώτησε η ανακρίτρια για ποιο λόγο το έκανε, εκείνος δήλωσε: «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Ο αγγειοχειρούργος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. 

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ