- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
ΔΟΕ: Κενές περιεχομένου οι εξαγγελίες Τσίπρα για την Παιδεία
Τι επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή της
Σε σημερινή της ανακοίνωση η Διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) χαρακτηρίζει «κενές περιεχομένου» τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την Παιδεία, στη συνάντηση που είχε χθες το προεδρείο της με τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.
Η ΔΟΕ εμφανίζεται δύσπιστη απέναντι στις εξαγγελίες, θεωρώντας ότι «κινούνται στο πλαίσιο μιας ανέξοδης προεκλογικού τύπου ρητορικής».
Σημειώνεται πως κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η καθιέρωση της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, η σταδιακή μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα, η λειτουργία του ολοήμερου σχολείου, η ειδική αγωγή, καθώς επίσης και η εκπαίδευση των προσφύγων.
Η ΔΟΕ, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη και το αίτημα για μόνιμους διορισμούς άμεσα, έκανε λόγο για «τεχνάσματα», καθώς «ο χρόνος υλοποίησης των εξαγγελιών, ουσιαστικά δεν οριοθετήθηκε» και «το βάθος 3ετίας είναι αόριστο και ασαφές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.