Ελλαδα

«Πόλεμος» Σμπώκου - Άκη: Εξώδικο στη Βίκυ Σταμάτη

Σχετικά με όσα του καταλόγισε στην απολογία της, αλλά και σε τηλεοπτική της συνέντευξη 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353611-733374.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Σμπώκος σχετικά με όσα του καταλόγισε η Βίκυ Σταμάτη στην απολογία της, αλλά και σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον σταθμό ALPHA.

Συγκεκριμένα, σήμερα, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ο Γιάννης Σμπώκος σε γραπτή δήλωση την οποία κατέθεσε στο δικαστήριο και σε εξώδικο κατά της Βίκυς Σταμάτη που επέδωσε σε αυτήν, μέσω δικαστικού επιμελητή την Τρίτη, αναφέρθηκε στην αποστροφή της Βίκυς Σταμάτη για τον ίδιο στην οποία είχε αναφέρει: «Ένα πρόσωπο, που είχε άμεση σχέση με το περιβάλλον του άνδρα μου, μου είπε ότι πρέπει να απομακρύνει τον κ. Σμπώκο γιατί είναι η "τσάντα" του χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Αυτό έγινε το έτος 2000, που ο άνδρας μου ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας..».

Τους ισχυρισμούς αυτούς, ο ίδιος χαρακτήρισε  «χυδαίους και ψευδείς»: «Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η μέθοδος της εκτροπής της πίεσης και των ευθυνών σε άλλους χρησιμοποιήθηκε και στην γνωστή υπόθεση των εκβιασμών των γνωστών ποινικών και των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν εις βάρος της οικογένειάς μου και των συγγενών μου, με παρόμοια ψεύδη με αυτά της κ. Σταμάτη, προκειμένου να εκβιαστώ να τους δώσω χρήματα από αυτά που κι αυτή (καθόλου τυχαία) υποστήριξε τηλεοπτικώς ότι δήθεν έχω. Στην υπόθεση αυτή, όπως φυσικά γνωρίζει, ελεγχόμενος ποινικά είναι και ο σύζυγός της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ